We zien steeds vaker dat mensen Instagram volgers kopen. In dit artikel gaan we er verder op in. We hebben een onderzoek gedaan naar hoe het werkt, waar je volgers kunt kopen en of het resultaat het geld waard is. Dit artikel geeft meer duidelijkheid over het hoe en waarom.

Waarom Instagram volgers kopen?

De eerste vraag is natuurlijk; Waarom kopen mensen Instagram volgers? Daar zijn meerdere antwoorden op mogelijk. Tegenwoordig hechten veel mensen waarde aan het aantal volgers wat ze hebben op social media. Voor de een geeft het een goed gevoel en voor de ander is het een soort van status op het internet. Uiteraard speelt bij veel mensen ook geld verdienen een belangrijke rol. Online geld verdienen als blogger is iets waar veel jongeren van dromen. Wie wil dit nu niet? Foto’s online plaatsen en daar ook nog goed voor betaald krijgen.

Bij accounts de rond de tienduizendvolgers zitten zie je vaak dat bedrijven of merken deze personen contacteren voor promotie. Meestal zijn dit kleine ondernemers met een product of webshop. Ze sturen dan gratis producten op naar een persoon die een Instagramaccount beheert. Deze plaatst dan een mooie foto op zijn account en in ruil daarvoor mogen ze de spullen houden. Als je een fashionblogger bent kun je zo een leuke garderobe bij elkaar verzamelen.

Maar om geld te verdienen op Instagram heb je volgers nodig. Daarom kiezen steeds meer mensen om te beginnen met een aantal Instagram volgers te kopen, omdat dit je account een vliegende start geeft.

Heb ik wat aan gekochte volgers?

Het antwoord hierop is ja! Je hebt zeker wat aan gekochte Instagram volgers indien je geen torenhoge verwachtingen hebt. Het grootste voordeel van gekochte volgers is dat je account er professioneler uitziet, omdat meer volgers mensen het idee geeft dat je enige autoriteit uitstraalt. Iemand heeft niet zomaar tienduizend volgers gekregen. Veel jongeren willen dit ook graag bereiken en zijn dan al snel geneigd om ander accounts met veel volgers te gaan volgen. Bedrijven die op zoek zijn naar promotie van hun merk of producten zullen je eerder contacteren dan wanneer je duizend volgers hebt. Doordat je account is gegroeid zul je zien dat de interactie op je berichten toeneemt en meer mensen zullen reageren en likes plaatsen op je posts.

Waar kan ik Instagram volgers kopen?

Er zijn verschillende aanbieders voor het kopen van volgers en likes. Onze redactie heeft de webshop van Instagramvolgerskopen.eu uitgeprobeerd en daar een bundel van duizend volgers gekocht. Na betaling kregen we binnen twee uur al de eerste nieuwe volgers op ons account. Binnen 24 uur waren alle duizend volgers geleverd. Deze volgers zijn echte accounts uit heel de wereld. Wij werken aan een video en artikel om zo te laten zien wat de werkwijze van deze bedrijven zijn. Daarin laten we zien hoe ze deze volgers en likes kunnen leveren. Hou onze site in de gaten! Klik hier om zelf Instagram volgers te kopen.